Scenario: Foodtube 2

Kim har efter några hektiska år i arbetslivet hittat balansen i sitt liv och har för första gången tid att ägna sig åt sin favorithobby matlagning. För ett par månader sedan köpte Kim en IT-artefakt till köket som på kort tid fått ordentlig fart på Kims matlagningsintresse.

I helgen som gick besökte Kim sina föräldrar och under middagen pratades det mycket gamla minnen. Särskilt farmors äppelpaj kom på tal. Kim får receptet av sin kära moder och bestämmer sig för att dela med sig av denna speciella delikatess till resten av världen.

Väl hemma i lägenheten plockar Kim fram de ingredienser som behövs för receptet. Kim startar IT-artefakten och trycker på "spela in  video". Efter att ha presenterat alla ingredienser börjar Kim att tillreda pajen enligt farmors recept. Under hela processen är Kim tydlig med att presentera varje steg så det inte uppstår något tvivel om hur pajen ska tillagas. Hela inspelningen avslutas med ett enkelt tryck på "stoppa inspelning".

Under tiden Kim diskar laddas videon upp via internet till den centrala videoservern. Kim gnolar förnöjt. Imorgon ska Kim ta reda på vad folket i resten av världen tycker om receptet. Farmor skulle ha varit stolt!


Författare: Daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0